04 Mayıs 2010

Kullandığınız Balık Yağını Değiştirmenizi Öneriyoruz ! Neden?


103) Fish Oil Omega-3


Hiçbir ağır metal içermez…

Kolesterol içermez…

Diğer balık yağlarından üç kat daha fazla emilimlidir…

Enterik kaplama (bağırsakta çözülüm) sayesinde mide bulantısı ve ağızda koku yapmaz...

Kolesterol dengeleyici…

Kalp sağlığı dostudur…

Balık yağından elde edilen Omega-3 yağ asitlerinin (EPA ve DHA) kardiyovasküler, bağışıklık, eklem, zihinsel ve görsel fonksiyonları desteklediği belgelenmiştir.

Mide hassasiyeti olanlarda Omega-3 bulantı ve diğer semptomlarla birlikte balık yağı alımı bir çok probleme yol açmaktadır. Mide bulantısı ve ağızda balık tadı ve kokusu yapmayan özel formülü sayesinde kullanıcı için ayrıcalıklı bir konfor sağlamaktadır. Diğer balık yağlarından daha fazla emilimi ile önemli bir biyoyararlanım sağlayarak amacına tam olarak hizmet etmektedir.

Fish Oil Omega-3 %100 saftır ve hiçbir ağır metal içermez. Üretimindeki moleküler distilasyonu (suyla maddelerine ayrıştırma işlemi) aşaması özelliği sayesinde hiçbir ağır metal izine rastlanmamaktadır.


Diyetlerini balık yağıyla desteklemeleri için hastalarını teşvik eden doktorların sayısı artmaktadır. Ancak balık yağının sağlığa yararları bu kadar kesinken günlük olarak etkili dozda alanların sayısı azdır. New England Journal of Medicine'de yayınlanan çalışmada “enterik kaplı formu sayesinde, balık yağındaki Omega-3 yağ asitlerinin emilim oranının yüksek olduğundan gerekli dozun üçte bire indiği” belirlenmiştir. Bunun sonucunda, yan etkileri azalıyor ve hassasiyeti yüksek olan tüketiciler için kullanımı mümkün oluyor.

Ürünlerimizi satın almak için üye olmanız gerekmektedir!

Şimdi üye olmak için tıklayınız...

http://www.caglarnetwork.com/

(Üye referans numaranız 249, pin kodu 2606. Ayrıntılı bilgi için iletişime geçin.. )

Hiç yorum yok: