09 Mayıs 2010

Cam, Mutfak ve Joker Beziniz Bir Arada "Evdeki Yardımcılarınız"


(403) 3'ü Bir Arada

Temizlik bezlerimiz ayrı ayrı alanlarda farklı renk kullanımı ile bizlere kolaylık sağlar. Renkleri elma yeşili ve kahverengi ve turuncudur.
Tüm yüzeylerde özel mikro dokusu sayesinde hiçbir temizlik maddesine gerek duymadan nemli ve kuru kullanımda mükemmel sonuç verir. En hassas yüzeyleri çizmeden temizler; çelik, mobilya, ahşap vb. gibi yüzeylerden kiri yağı söker atar. Uzay teknolojisi ile üretilen bezler standart temizlik bezlerine oranla 100 kat daha hızlı ve mükemmel temizlik sağlar. Her alan temizliğinde tam hijyen sağlamak için ayrı ayrı renklerde hazırlanan Magichandlerin kullanımını tavsiye etmekteyiz. Ürünler tamamen doğal olduğu için temizlikten sonra bezlerin temizliği beyaz sabun ile yapılmalıdır. Asmadan katlayarak kurutulabilir.
Elma Yeşili bez; Cam ve ayna temizliğinde,
Turuncu Havlı bez; Evinizde temizlik yapılabilecek hertürlü yüzeyde,

Kahverengi bez: Mutfak ve hassas eşyalarınızın temizliğinde kullanılır.

Magichand, nano teknolojisinin akıllı tekstil ürünlerinde uygulandığı biçimidir. Magichand Microfiber Nano temizlik bezlerinin hammaddesi saç telinden 100 kat daha incedir. Bu özelliği özel dokusu sayesinde evlerde kullandığımız standart temizlik bezlerine göre 100 kat daha hijyen ve parlaklık sağlar. Magichand temizlik bezleri statik elektrikli bir dokuma ile üretildiğinden, tozları yere havaya karışmadan kendi içinde toplar ve akan suyun altında da hemen bırakır. Bu nedenle birçok okul, hastane, ofis, ev, otel vb. gibi alanlarda Magichand temizlik bezleri ve süper moplarını güvenle kullanabilirisiniz. Magichand temizlik bezleri bakteri, küf ve diğer kirleri topladığı için anti bakteriyeldir. Magichand temizlik bezlerinin astımlı ve alerjili kişiler için koruyucu olduğu klinik laboratuarlarda kanıtlanmıştır.
Temizlik bezlerimiz Çağlar Network adına Türkiye’de üretilmektedir.
Deterjana ihtiyaç yoktur, bu yüzden ekonomiktir.
Diğer temizlik bezleri gibi iz bırakmadığı için kurulamaya zaman harcamazsınız.
Toz kir ve yağları kolayca yok eder.
Süper emici özelliği vardır.
Narin yüzeylere zarar vermez.
Nemli kullanıldığında mükemmel temizlik ve hijyen sağlar.
-Temizlik bezinin ömrünün uzun olması için deterjansız kullanımı şarttır.

Ürünlerimizi satın almak için üye olmanız gerekmektedir!

Şimdi üye olmak için tıklayınız...

http://www.caglarnetwork.com/

(Üye referans numaranız 249, pin kodu 2606. Ayrıntılı bilgi için iletişime geçin.. )

Hiç yorum yok: