Malzemeler
- 1 tavuk göğsü (haşlanacak)
- 1 tutam dere otu ve maydonoz
- 1 orta boy rendelenmiş kereviz
- 1 kase yoğurt
- 4 kaşık mayonez
- karabiber
- pulbiber
- sarımsak
- zeytinyağ
- tuz
Kerevizi rendeleyip, mayonez ve yoğurtla karıştırıyoruz. Tamamını tabağın altına döşüyoruz. Etleri haşlayıp didikledikten sonra yeşillikler ve baharatla harmanlayıp, kerevizin üzerine yayıyoruz.
Afiyet Olsun...
Bu tarif için Emine Demirel'e çok teşekkür ederim. Ellerine sağlık ablacım, tariflerin devamını bekliyoruz...
3 yorum:
merhaba Şule zıyaretın ıcın teşekku rederım.resmıne tıklandıgında baglantın çıkmıyor o yuzden sana ulaşmakta zorlandım:)google aradım öyle gelebıldım sayfana baglantını eklersen ızleyıcı olarak gıttıgın kısıler sana rahat gerı dönebılır.blogunda cok guzle tarıfler var ellerıne saglık ızlemeye aldım bende sevgılerr:)
teşekkür ederim sevgili Tülin, bu candan mesajın için, hemen düzeltme yapacağım.
Bloğunuzu tesadüfen bir başka blogta gördüm.Çok güzel tarifler var. Elinize emeğinize sağlık.Sevgiler.
Yorum Gönder