01 Şubat 2010

Havuçlu Tavuk Salatası



Malzemeler
  • 1 orta boy kabak
  • 250 gr mantar
  • 2 orta boy havuç
  • 1'er kırmızı biber, yeşil biber ve sarı california biberi
  • 1 adet tavuk göğsü
  • 10-11 adet kornişon turşu
  • yeteri kadar yoğurt
  • zeytinyağı
  • tuz,  karabiber, pulbiber
Yapılışı

Kabak, havuç, mantar ve biberleri jülyen doğrayıp ayrı ayrı haşlıyoruz. Tavuk göğsü ise haşlanıp jülyen doğranır. Tüm haşlanmış doğranmış malzemeler ve jülyen doğranmış kornişon turşu, yoğurt, tuz büyük bir kapta karıştırılır. Çok bekletmeden servis yapılır.

Afiyet Olsun...

Hiç yorum yok: