20 Mayıs 2012

1. Yaş Doğum Günümüz


Yapsak mı yapmasak mı? Olur mu Olmaz mı derken yaptık çok şükür... Hemde 3 küçük kuzunun doğum günü.. Benim kızım (25 mart) kardeşimin kızı (22 nisan) ve dayımın oğlu (25 nisan). Havalar iyice güzelleşsin öyle yapalım dedik 26 nisanda yaptık. Neredeyse 1 ay olmuş. Çok güzel ve eğlenceli geçti. Çocukların arkadaşları henüz olmadığından kendi arkadaşlarımızı çağırdık tabi :) Ama bizim yaşlarımız yakın olunca aramızda ikisi hamile ve en küçüğü 4 aylık en büyüğü 5 yaşında olmak üzere bir sürü çocukla anneleri vardı. Bizim üzerimizde de ilk defa doğum günü organize etmenin acemiliği ve heyecanı vardı.






Gururla pastayı ben yaptım demek istiyorum. Tabi yaparken nasıl olacak diye o kadar endişeliydim ki yardım almadım desem yalan olur. Aldım ama azıcık :) Yengeme yardımı için teşekkürler!



Kurabiyeleri de biz yapalım dedik. Yapması pek zor değil hatta eğlenceli diyebilirim. Ama bunda ciddi destek aldım. Anneme ve R. Teyzeme çok çok teşekkürler!



İkram desteği için arkadaşlarıma çok teşekkürler!


Yukarıda görmüş olduğunuz süslemeler de kardeşimin elinden çıktı. Ellerine sağlık tatlım!


Vee tabi ki davetlilerimize annemin benim ve kardeşimin özenerek yaptığımız küçük saksılar!
Etiketlerle büyük katkıda bulunan dayıma da çok teşekkürler!

Kurabiyenin tarifi için tık tık
Pasta için bi tık ve kreması için tık tık

2 yorum:

Yemek Tarifleri dedi ki...

yemek tarifleri sitemizde yemek yarışması yapıyoruz toplam ödül tam 200 lira. detaylar: http://www.yemekgurmesi.com/yemek-yarismasi.html
katılımınızı bekliyoruz. yarışmamız her ay düzenli olarak devam edecektir

Paytuk dedi ki...

Yeni yaşınız mutlu olsun. Her yılınız bu yıl kadar güzel olsun...