12 Temmuz 2010

Neyse Sustu...


İşte aynen böyle ;) içimden bir ses "haydi geç blogunun başına, görev seni bekliyor" diyor, sonra susuyor ;)

Aslında tatilden geleli tam 13 gün oldu, ve tatilde bir sürü tarifler ve resimler birikti.. Ama blogun başına geçip bir iki kelime yazmak nasib olmadı.

Bu arada ben yokken takipçilerim de artmış, sanırım 40'la bırakmıştım 55 olmuş ;D Bu da beni mahcub etmekle beraber şevke getirdi, izleyici olan olmayan tüm takipçilerime çok teşekkür ederim...
(izleyici olmak isteyenler varsa en alt ortada)

Yazamadım belki ama genel yenilik yaptım bende, arka plan başta olmak üzere bir çok yenilik var umarım beğenirsiniz...


Sevgilerimle...

2 yorum:

Murat Eyvaz dedi ki...

Çalış diyen bu iç ses ve siteye yenilikler ekleme müjdesi benim de içimde isyan eden sesi susturdu :) Heyecanla bekliyoruz :)

Sitenin bu yeni hali çok güzel olmuş, renkler çok tatlı, resimler de sevimli ve iştah açıcı. Gönderilerin arka plandan bağımsız hareket etmesi ilk başta gözü yoruyor gibi gözükse de çabucak alıştım. Böylece site 3D olmuş :)


Şu fırın sütlacı bekliyorum, üzerine yumurta kırılıp o şekilde kızartılanını da denemek lazım ama. Dışarda yediklerimizden çok daha lezzetli oldu, eksiği yok fazlası var.

Fırından yeni çıkmış sıcak şeftali üzerine buz gibi vanilyalı dondurma da çok güzel yakışıyor, başka meyve değil! Başlıbaşına bir tatlı bence...

Sitenin yeni görünümü hayırlı olsun, resimler, tarifler, etkinlikler... Bekliyoruz biz :)

Şule Zeynep dedi ki...

teşekkür ederim Mutfakta Lezzet Var'ın en büyük destekçisi ;)